//ONZE DIENSTEN

Artec 3D scanners

Compleet 3D Scannen De Artec 3D Scanner is een 3D video camera waarbij bij ieder frame een 3D beeld wordt vastgelegd. Het scanproces is zeer eenvoudig: door om het te scannen product heen te lopen of het product voor de camera te laten draaien, worden de beelden vastgelegd. Deze worden in de scansoftware automatisch aan elkaar verbonden tot een enkele 3D mesh.

Geen Markers
Met de ARTEC Scanner is het plaatsen van Markers verleden tijd. De software herkend de unieke geometrie van ieder object om de vastgelegde 3D beelden met elkaar te verbinden.

Hoge snelheid en nauwkeurigheid
Met de snelheid van scannen tot een maximum van 1.5 miljoen punten per seconde is de ARTEC 3D scanner vele malen sneller dan laser scanners en dit bij een hoge resolutie (max. 0.2mm) en een hoge nauwkeurigheid (max. 0.02mm).

Breed toepassingsgebied
De verschillende modellen van de ARTEC scanner maken het mogelijk om een breed spectrum van modellen te scannen: van een luciferdoosje tot een compleet menselijk figuur tot een auto.

Scannen van bewegende objecten
De ARTEC 3D Scanner kan ook bewegende objecten scannen. Dit is een belangrijk voor medische applicaties en in de filmproductie.

// PROJECTEN

Maak een keuze.

// DIENSTEN

Meer informatie over ons.

// CONTACT

Stuur ons een bericht.

PROJECTEN

Encorche

Silver mask

Pump

Kissing cheese girl

Skull

Façade ornament

Pregnant lady

Onderdeel

Diensten

Artec 3D scanners

Waarom 3D scannen?

INFO

3DSS
Ploegstraat 133
6532 AB. Nijmegen
KvK: 53591232
Tel: 06 - 5459 5543